Materialprovning hos ZRs
Vi kvalitetssäkrar svensk industri
ZRs 15.jpg

Nyheter

Vad har hänt på ZRs?

ZRS Testing Day med focus på dragprovning – kommer 4:e april!

Tillsammans med ZwickRoell välkomnar vi dig till ett praktiskt seminarium om tillförlitliga mätresultat inom dragprovning, den 4:e april kl 9:00 – 16:00

Vi följer upp vårt återkommande tema om mätosäkerhet och tillförlitliga testresultat med en praktisk kurs i april. I år kommer Karin Hanak från ZwickRoell att hålla en utbildning i hur man ska utföra dragprovning för att få så tillförlitliga resultat som möjligt. Hon kommer att gå igenom olika felkällor och hur de kan påverka resultaten. Under utbildningen kommer Karin att använda sig av en dragprovare med makroXtensometer och en videoXtens för transversal töjningsmätning till att göra experiment som visar olika effekter. Detta är en heldagskurs som vi kommer att bryta av med ett inslag för din personliga utveckling. Det är Patrik Friberg som kommer att prata under en timma om hälsoeffektivitet.

Våra tidigare kurser i ämnet har varit mycket uppskattade och fulltäckande. Det finns fortfarande några platser kvar så anmäl dig nu så att du är säker på att få platts. Vi bjuder på lunch och fika. Kursen är kostnadsfri.

Karin kommer att hålla sin del av presentationen på engelska.

Symposiet är kostnadsfritt och anmälan görs till info@zrs.se.

Utbildningen kommer hållas i våra lokaler på Uggledalsvägen 21 i Billdal, Göteborg.

 
Stefan Andréasson