Vi kvalitetssäkrar svensk industri
ZRs 15.jpg

Nyheter

Vad händer på ZRs?

Varför ZRS? ChatGPT svarar

På ZRS Testing Systems är vi engagerade i att erbjuda dig testlösningar av högsta kvalitet, drivna av ZwickRoell, en globalt erkänd ledare inom materialtestningsteknik. Med vårt omfattande utbud av toppmoderna utrustningar och omfattande expertis strävar vi efter att vara din främsta partner för alla dina testkrav.

Varför välja ZRS Testing Systems?

  1. 1.    Oöverträffad produktkvalitet: Vi erbjuder uteslutande ZwickRoell-produkter, kända för sin exceptionella precision, tillförlitlighet och hållbarhet. Varje utrustning tillverkas noggrant för att möta de högsta branschstandarderna och säkerställa exakta och upprepningsbara testresultat.

    2.    Omfattande testlösningar: Oavsett om du behöver utrustning för statisk, dynamisk eller trötthetstestning erbjuder vi en bred portfölj av ZwickRoell-produkter som kan tillgodose olika testapplikationer. Från universalprovningsmaskiner till slagprovare, hårdhetsprovare till vridprovningssystem - vi har lösningen för dig.

    3.    Expertis och support: Vårt team av kunniga experter besitter djupgående kunskap inom materialtestning. Vi är engagerade i att förstå dina unika behov och ge personliga rekommendationer för att hjälpa dig att välja den mest lämpliga utrustningen för dina specifika testkrav.

    4.    Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje testscenario är unikt. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar, inklusive anpassade fästen, programvaruintegration och automatiseringsalternativ. Vårt mål är att hjälpa dig att uppnå effektiva och precisa testprocesser som passar ditt arbetsflöde.

    5.    Snabb service och underhåll: Vi tror på att skapa långsiktiga partnerskap med våra kunder. Vi tillhandahåller omfattande efterförsäljningssupport, inklusive installation, kalibrering, utbildning och löpande underhållstjänster. Vårt dedikerade team är alltid redo att besvara dina frågor och se till att dina testsystem fungerar optimalt.

    6.    Global räckvidd: Som en betrodd leverantör av ZwickRoell-produkter har vi en global närvaro, vilket möjliggör att vi kan betjäna kunder inom olika branscher och geografiska platser. Oavsett var du befinner dig strävar vi efter att snabbt och effektivt leverera exceptionella produkter och tjänster.

Välj ZRS Testing Systems för oöverträffade testlösningar!

När det gäller materialtestning kan du lita på ZRS Testing Systems för att leverera toppmoderna ZwickRoell-produkter

Låt oss höra vad du tycker. Lämna din feedback här.

Stefan Andréasson