Materialprovning hos ZRs
Vi kvalitetssäkrar svensk industri

Personal

stefan

Stefan Andréasson,
VD & Säljare

Stefan har arbetat inom industrin för materialprovning i över 30 år. Han började som serviceingenjör och senare som försäljare för MTS. Sedan 1998 har Stefan arbetat med ZwickRoell och år 2004 startade han bolaget ZRs. Stefan har passion för att hjälpa företag att säkerställa sin kvalitet genom att erbjuda de bästa systemen för materialprovning. Stefan är utbildad inom elektronik och systemvetenskap. På fritiden flyger Stefan helst propellerflygplan och löptränar.

Telefon: +46703776128

Email: förnamn.efternamn@zrs.se

Therese

Therese Wik,


Ekonomichef

Therese har erfarenhet av både revision och redovisning från tidigare arbete på revisionsbyrå. Ekonomiintresse kommer främst från uppväxten i en företagarfamilj som ledde till en civilekonomexamen vid Umeå universitet. Therese är juridisk kunnig och är noggrann med att lagar och regler följs vilket säkerställer trygga leveranser och företagets ekonomiska kvalité. Utanför sin profession är hon mycket kreativ då hon är både dräktdesigner och sambadansare.

Telefon: +4631933400

Email: förnamn.efternamn@zrs.se

 
christer

Christer Larsson,
Säljare

I över 10 år har Christer jobbat med ZwickRoells produkter. Han började som servicechef då han bland annat tog fram många av våra rutiner för ackrediterade kalibreringar. Idag är Christer säljare och vägleder er valet av bästa produkt. När Christer inte jobbar hittar ni honom på gymmet eller rockkonserten.

Telefon: +46703776109

Email: förnamn.efternamn@zrs.se

Kari

Kari Vesa,
Servicechef

Vår servicechef Kari vänder du dig till när du vill ha service från oss. Kari har många års erfarenhet av materialprovning från kvalitetslaberatoriet SSABi Borlänge. Han har djup erfarenhet av ZwickRoells produkter. Utanför jobbet tycker Kari om att åka motorcykel och nercabbat. Han är också ansvarig för Säters IF Triathlon.

Telefon: +46703776186

Email: förnamn.efternamn@zrs.se

 
Denis

Denis Van Wynsberghe,


Serviceingenjör

En praktisk teoretiker som arbetar med både huvud och händer. År 1997 flyttade Denis hit från Frankrike. Med lång erfarenhet av tekniska processer har han god förståelse för teknik inom industri. Denis motiveras av högteknologiska innovationer och att dela sin kunskap. På ZRs jobbar han med kalibrering, installation, teknisk service och utbildning.

Telefon: +46703776161

Email: förnamn.efternamn@zrs.se

Hans

Hans Nyqvist,
Serviceingenjör

Telefon: +46703774483

Email: förnamn.efternamn@zrs.se

 
Ulf

Ulf Höglin,
Serviceingenjör

Telefon: +46703776153

Email: förnamn.efternamn@zrs.se

Halvor

Halvor Fossli,
Säljansvarig Norge

Telefon: +4741613100

Email: förnamn.efternamn@zrn.no