Materialprovning hos ZRs
Vi kvalitetssäkrar svensk industri

Servoventiler

Vill du veta mer?  Kontakta oss  så besvarar vi gärna dina funderingar.

Vill du veta mer? Kontakta oss så besvarar vi gärna dina funderingar.

Servoventiler

ZRS levererar servoventiler, hydraulikblock och hydraulcylindrar från Star Hydraulics. Vi servar och reparerar Stars-ventiler och ventiler från andra fabrikat. Stars unika safirtekonolgi och spolrotation gör livslängeden längre jämfört med de flesta andra ventiler.

Från Star Hydraulics erbjuder vi ett brett sortiment av flödes- och tryckstyrda, pilotstyrda servoventiler, direktdrivna proportionalventiler, servo-aktuatorer, integrerade oljetryckfördelare, adaptrar, manifolderblock och styrelektronik samt nyckelfärdiga system

Star-Hydraulics nu kända Sapphire Technology ™ har visat sig minska ball glitch - termen för effekten på ventilens prestanda på grund av kulans slitage. Denna kompetens hos Star-Hydraulics har gjort det möjligt att studera de återkommande felen hos traditionella ventiler och slitage på en viss komponent, en liten stålboll, som visade sig vara den främsta orsaken till fel. Star-Hydraulics fann att genom att byta ut stålbollen mot en Safirboll förlängde det kraftigt servoventilens livslängd.

Star-Hydraulics utbud av olika servoventiler har visat sig vara oerhört framgångsrik. Star's Sapphire Technology ™ i kombination med utbildning av våra kunder om vikten av hydrauloljans renhet och systemunderhåll gör att Star servoventiler gör många miljarder cykler utan att behöva repareras.