Materialprovning hos ZRs
Vi kvalitetssäkrar svensk industri
ZRs 15.jpg

Nyheter

Vad har hänt på ZRs?

GDPR: så följer vi EU:s nya dataskyddsregler

GDPR ställer krav på att företag och andra organisationer ska informera hur de hanterar uppgifter, vilka uppgifter och varför. På ZRS sparar vi information om de kunder och potentiella kunder som vi har varit i kontakt med direkt själva eller via någon representant för oss. Vi lagrar även information om våra leverantörer.

Anledningen till att vi lagrar information om våra kunder är att vi ska veta vem kontaktpersonen är för den dragprovare, hårdhetsprovare eller övrig utrustning som vi har levererat. Det kan vara viktigt för dig som kund att vi har denna information om det t ex framkommer att vi behöver göra ändringar på er maskin på grund av säkerhet för er. Vi använder även er kontaktdata er för att kunna sända information till er om materialprovning, våra erbjudanden samt att ha en historik över vad ni har köpt och vad som vi har offererat till er. En del av informationen sparar vi för att vi är tvingade enligt bokföringslagen och annan för er och vår skull.

Vill du bli bortplockad från vårt register skicka ett mejl till info@zwick.se

Stefan Andréasson,

VD

Stefan Andréasson