Vi kvalitetssäkrar svensk industri
ZRs 15.jpg

Nyheter

Vad händer på ZRs?

Information med avseende på Coronaviruset

Bästa kund,
Med anledning av den påverkan som det nya coronaviruset har på hela samhället vill jag ge en kort uppdatering kring vad vi på ZRS Testing Systems AB arbetar med i denna situation.

Vi följer dagligen utvecklingen i samhället och myndigheternas riktlinjer. Jag vill försäkra dig om att vi aktivt och regelbundet arbetar med att vidta åtgärder i syfte att skapa ett säkert och tryggt möte mellan dig som kund och vår personal.

Vårt proaktiva arbete innebär följande:

  • Vi har normalt sett höga krav på rengöring men utökar nu insatserna. Efter utförd kalibrering av er maskin eller annat servicearbete som våra tekniker utför kommer vi att genomföra en extra rengöring och spritning av maskiner samt dess tillbehör.

  • Före besöket kommer vi att ställa några kontrollfrågor avseende Coronaviruset i syfte att säkerställa att inte smittspridning kan ske. När vi kommer till er kommer vi att undvika närkontakt och hålla en distans på minst en meter.

  • Vi uppmanar er att låta vår tekniker arbeta självständigt vid maskinen för att minska onödiga kontakter. Naturligtvis ska ni ändå  ta tillfället i akt och ställa eventuella frågor om er utrustning till vår tekniker när han befinner sig på plats.

  • Vi ger kontinuerligt ut uppdaterad information till våra medarbetare om hur smittspridningen kan minimeras och att man som medarbetare skall vara hemma vid minsta sjukdomssymtom.

  • Vi uppmanar alla våra anställda att minska smittspridningen genom att hålla god handhygien, dvs tvätta händerna ofta, inte vidröra sig i ansiktet och använda handsprit så långt det är möjligt. Vi är tacksamma om ni som kund också vill tänka på detta när vi besöker er.

Vår ambition är som alltid att erbjuda dig högsta möjliga kvalité vi våra service- och säljbesök.

ZRS Testing Systems är öppet som vanligt och är som alltid hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. Har du några funderingar så är du välkommen att höra av dig till Stefan på 031-933400.

Stefan Andréasson