Vi kvalitetssäkrar svensk industri
ZRs 15.jpg

Nyheter

Vad händer på ZRs?

Webbkurs i testXpert III när du vill.

testXpert III.JPG

Vi erbjuder nu en heldagskurs i programvaran testXpert III för Zwick Roells materialprovningsmaskiner / dragprovare.Kursen kommer att hållas som ett webbinarium där du som deltagare kan ställa frågor och diskutera medan det pågår. Du kommer även att få en demoversion av testXpert III att installera på din dator innan kursen börjar. På så sätt kan du vara med och göra de olika övningsuppgifter som kommer att ges på webbinariet.

Kursen vänder sig främst till operatörer och laboratoriechefer som använder testXpertIII MasterTestProgram. Kursen riktar sig till såväl nybörjare som de med större vana av programmet som vill fräscha upp sina kunskaper.

Vi kommer att gå igenom grunderna i testXpert III t ex vilka begrepp som används och vad det betyder. Därefter berör vi vilka olika inställningar man kan göra i testXpert III för att anpassa programmet efter dina egna behov. Kursen kommer att ge dig bättre förståelse och därmed utöka din förmåga att nyttja programmets alla möjligheter.
Under kursen kommer olika funktioner i programmet att presenteras och efter varje kapitel ges övningsuppgifter som kursdeltagaren får en stund att arbeta med. Alla kursdeltagare kommer att få programmet testXpert III med en virtuell dragprovare för att självständigt kunna göra övningsuppgifterna.

Varför skall du gå denna kurs?

  • Du får lära dig att använda programmet på rätt sätt och få fram korrekta resultat.

  • Med fördjupad kunskap kommer ditt dagliga arbete att gå fortare.

  • Du kan anpassa programmet efter dina egna behov.

  • Du får lära dig att anpassa programmet till den standard du vill följa.


Kursens utformning:

Kursen hålls som ett webinarium via Teams från kl 8:30 till 16:00 med en timmas rast kl 12-13. Länk skickas till deltagarna när anmälan har gjorts.
Om du har frågor kring verktyget Teams är du välkommen att höra av dig till underteknad

Kursdatum: Enligt överenskommelse.
Kostnad: 5.500 kr. Då ingår testXpert III v 1.5 demoversion i ett år.

Stefan Andréasson