Vi kvalitetssäkrar svensk industri
ZRs 15.jpg

Nyheter

Vad händer på ZRs?

testXpo oktober 2021 materialprovningsmässa hos ZwickRoell

Mässan för materialprovning ”testXpo” kommer att gå av stapeln i Ulm, Tyskland den 11-14 oktober 2021 på ZwickRoells huvudkontor!

testXpo är en internationell mässa för materialprovning som hålls i ZwickRoells egna lokaler. Mässområdet sträcker sig över 2 500 m² med nästan 250 utställda objekt. testXpo är uppdelat i speciella branschcentra som hjälper dig att snabbt hitta de instrument och system som är intressant för din bransch. Passa även på att besöka de andra branschcentra för att samla information och idéer från andra applikationer som också kan vara relevanta för dina testbehov.

Här får du lära dig mycket om mekanisk provning, både för statiska och dynamiska applikationer, hårdhetsprovning, slagseghet, Smältindex och mycket mer. Tillsamman med ZwickRoell kommer ytterligare ett 20 tal medutställare vara på plats och visa sina produkter.

Efter att ha talat med många av er har vi förstått att de flesta av er inte kommer att få resa till en mässa med anledning av rådande situationen avseende COVID-19. I och med detta kommer vi inte att arrangera en gruppresa till testXpo i år det kommer heller inte vara någon representant från ZRS eller ZRN på plats.

För er som vill resa till testXpo i år kommer det finnas personal på ZwickRoell som tar hand om er. Skicka er anmälan till oss så att ni kan få en inträdesbiljett till mässan.

Seminarierna från det virtuella testXpo 2020 finns tillgängliga via länken nedan och samma möjlighet kommer att finnas för årets seminarier.